Over ons

Dynateq

Dynateq zorgt ervoor dat u altijd en overal kunt werken. En dat u al uw gegevens en programma’s kunt gebruiken, met betrouwbare en betaalbare oplossingen, zónder dat u er zelf veel verstand van hoeft te hebben. En dat allemaal op een manier die u tijd, aandacht en kosten bespaart.

Wij zijn een gedreven, no-nonsense organisatie die zich richt op adviseren, leveren, implementeren en beheren op het terrein van hoogwaardige ICT oplossingen.

Onze focus

Onze focus is heel simpel: het laten draaien van uw ICT omgeving. Hoe complex het installeren van een ICT omgeving ook kan zijn, het moet allemaal operationeel blijven. Uw bedrijfsprocessen moeten immers zo optimaal mogelijk gevoerd kunnen worden.

Wat onderscheid ons?

Dynateq werkt volgens een proactief model: wij denken en werken vooruit. Nadat een installatie is verricht, kunnen wij meten – en vooraf inzien – of uw computernetwerk moet groeien of juist krimpen. Of dat er wellicht een beveiliging op z’n plek is. De meting vindt plaats door het monitoren van uw computernetwerk. Wij gebruiken speciale software die ons erop wijst, als uw bedrijfsproces gevaar loopt. Deze methodiek garandeert u continuïteit en betrouwbaarheid.

Voor de installatie

Voordat Dynateq overgaat tot het daadwerkelijk installeren van uw ICT-omgeving, maken wij eerst een zorgvuldige inventarisatie. U zult misschien nog verbaasd zijn over investeringen, die in uw bedrijfsproces overbodig blijken… Een gedegen inventarisatie kan u veel geld besparen, zonder dat uw bedrijfsproces haperingen zal ondervinden.

Interesse in wat wij voor u kunnen betekenen ?