Zakelijk glasvesel

Zakelijk glasvezel

Glasvezel zakelijk van Dynateq, de beste mogelijk glasvezelverbinding met vast ip-adres tegen de scherpst mogelijke tarieven

Dynateq levert alle mogelijke zakelijke glasvezelverbindingen voor haar klanten. De netwerken van KPN, Eurofiber, TELE2, NDIX, Cogas, Reggefiber, Delta Fiber en lokale initiatieven zijn voor ons allemaal bekend terrein. Afhankelijk van uw locatie kijken wij wat de beste oplossing voor u is, aangezien het netwerk van de ene partij goedkoper is op locatie A en het netwerk van de andere partij goedkoper op locatie B.

Zakelijk glasvezel tot 10gbps

Dynateq levert zakelijk glasvezel via alle mogelijke netwerken. KPN, Eurofiber, TELE2, Cogas en vrijwel alle lokale initiatieven. Dit resulteert altijd in de best mogelijke oplossing tegen de scherpst mogelijke prijs.

Glasvezel ftth ook zakelijk

Glasvezel via Fiber-to-the-home is mogelijk op het KPN/Reggefiber en Caiway netwerk. Op deze locaties levert Dynateq zakelijk glasvezel met een vast IP-adres en indien gewenst een zakelijk SLA.

Betrouwbaar glasvezel

De glasvezelverbindingen die wij leveren behoren tot de meest stabiele en betrouwbare van Nederland. Verschillende formaten bedrijven nemen zakelijk glasvezel af van Dynateq en roemen de uptime en tarieven.

Altijd de best mogelijke zakelijke glasvezelverbinding

Zakelijk Glasvezel FttH (Fiber to the Home)

Naast glasvezelverbindingen op bedrijventerreinen kan dynateq ook probleemloos leveren over het netwerk van Reggefiber en CAIW (Caiway), het zogeheten FttH netwerk. Dynateq biedt als één van de weinige aanbieders op dit netwerk altijd een vast ip adres waardoor het ook zeer geschikt is voor zakelijk gebruik.

Zit uw bedrijf op locatie binnen het Reggefiber bereik? Neem dan snel contact op via 088 – 850 9000 of offerte@dyna-tech.nl. De prijzen voor FTTH zijn zeer scherp.

Zakelijk Glasvezel op uw locatie?