Systeem- en Netwerkbeheer

Altijd en overal veilig werken

Kunnen u en uw collega’s altijd en overal (samen)werken? Bent u digitaal goed beveiligd? Waar kunt u terecht voor support en hoe snel is er een oplossing gerealiseerd?

Door ICT uit te besteden werkt u beter en veiliger samen met uw collega’s, profiteert u van de nieuwste ontwikkelingen en hoeft u zich geen zorgen te maken over de continuïteit van uw ICT-omgeving. U kunt zich volledig focussen op uw corebusiness.

Wij zorgen voor een betrouwbaar netwerk

Uw netwerk is het hart van uw ICT-omgeving. Dat beseffen we ons heel goed. Misschien is uw netwerk zelfs het hart van uw organisatie. Dat merkt u op het moment dat er zich een storing voordoet.

Hoelang zijn uw medewerkers productief zonder e-mail en internet? Wij snappen de rol van goed netwerkbeheer in uw totale bedrijfsproces en nemen dit graag voor u uit handen.

Serverbeheer – Monitoren en waar nodig actie ondernemen

De server, het hart van uw bedrijfsnetwerk. Wanneer uw server uitvalt ligt uw bedrijf stil, iets wat u als ondernemer te allen tijde wilt vermijden.

Dynateq beheert de servers (zowel fysiek als virtueel) proactief. Dit betekent dat wij 24 uur per dag monitoren en automatisch geïnformeerd worden zodra er een afwijking wordt geconstateerd. Hierdoor kunnen wij direct actie nemen.

Maar we gaan nog een stapje verder. In veel gevallen kunnen we toekomstige problemen/storingen voorspellen, waardoor we al tijdig maatregelen kunnen nemen. Voorkomen is beter dan genezen!

Ook zullen we middels patches uw servers updaten waardoor de kwaliteit gegarandeerd blijft én de security optimaal is. Dit doen we zoveel mogelijk ‘s nachts zodat u overdag ongestoord kunt werken.

Mocht de server er dan toch onverhoopt een keer uit liggen, dan willen we zoveel mogelijk ‘downtime’ voorkomen. U kunt rekenen op directe response.

Disaster recovery – voor als er toch iets misgaat

Een goede security strategie is onmisbaar voor uw bedrijf. Toch kunt u er niet volledig vanuit gaan dat er dankzij uw goede bescherming niets kan gebeuren. Voorbereid zijn op mogelijke calamiteiten is daarom net zo belangrijk. Disaster Recovery is het voorbereiden van business en IT-diensten op mogelijk ernstige calamiteiten, door een gecontroleerde verplaatsing van IT-services naar een andere locatie die niet getroffen is.