Zakelijk mobiel

Zakelijk mobiel

Vast-mobiel integratie, sim only zakelijk, data only, multisims en 4G back-up voor de zakelijke markt. Zakelijk mobiel van Voicedata kent een unieke propositie waarbij je alle databundels kunt combineren, ideaal voor de zakelijke klant.

Vast nummer op mobiel

Op ieder abonnement is het mogelijk een vast nummer te krijgen, ook op uw SIM-only. Hierdoor bent u altijd bereikbaar en heeft u een professionele uitstraling naar de buitenwereld door het vaste telefoonnummer

Het beste mobiele netwerk

De mobiele abonnementen van Dynateq worden geleverd over het KPN Netwerk. In Nederland veruit het beste netwerk zowel voor GSM als op 4G en 4G+. De best mogelijke kwaliteit gesprekken en de hoogste snelheid.

Zakelijk mobiel

Dynateq startte in 2017 met zakelijk mobiele abonnementen, waarbij de focus ligt op de best mogelijke maandprijzen voor onze klanten en maandelijkse opzeg- en aanpasbaarheid van alle zakelijke mobiele abonnementen.

Anno 2022 hebben wij nog steeds een aantal unieke kenmerken voor zakelijk mobiel:

Naast vast-mobiel integratie biedt Dynateq ook een ‘sim only’ zakelijk mobiel abonnement aan. Onze zakelijk mobiel propositie bevat abonnementen voor iedere gebruiker.

Van een Flex abonnement zonder data en belminuten tot een onbeperkt bellen abonnement met onbeperkt data en alles hier tussen.

Zakelijk mobiele telefonie is vaak maatwerk, waar wij op zoek gaan met de klant naar de best passende abonnementsvormen.

Zakelijk mobiel voordelen

Zakelijke mobiele telefonie van Dynateq biedt veel voordelen. Omdat Dynateq een zakelijke provider is weten wij wat zakelijke klanten prettig vinden.

Het activeren van een extra simkaart of abonnement is in de meeste gevallen in enkele minuten geregeld. Ook als een vervangende simkaart gewenst is door verlies of een ander formaat kunt u bij ons rekenen op de snelst mogelijke support.

Ook qua functionaliteiten beschikt u over de nieuwste ontwikkelingen van de markt. Zo kunt u met meerdere 06-nummers op één simkaart werken en heeft u dus geen duo-sim of 2 telefoons meer nodig. Naast meerdere 06-nummers is het ook nog eens mogelijk om een vast nummer rechtstreeks op uw mobiele telefoon te laten binnenkomen. Zonder tussenkomst van een doorschakeling, dus zonder kosten van doorschakelen!

Het beheren van deze nummers is zeer eenvoudig. Via de speciale REACH applicatie kunt u snel schakelen tussen afzendernummers of per contactgroep aangeven met welk nummer zij gebeld moeten worden. Zo geeft u nooit ongewenst uw privénummer.