Telefoonnummers

Telefoonnummers

Telefoonnummers zijn een onmisbare schakel in uw telefonie oplossing. Dynateq beschikt over een grote nummerpoule en biedt telefoonnummers aan in verschillende soorten.

Uiteraard levert Dynateq regionale telefoonnummers in iedere regio in Nederland, maar ook nationale nummers zoals 085 en 088, 0800 nummers en 0900 nummers. Naast Nederlandse nummers worden er ook internationale telefoonnummers geleverd. U kunt bij ons direct de beschikking krijgen over nummers in meer dan 30 landen.

Regionale netnummers

Regionale netnummers in Nederland voor slechts €5,- per stuk! Dynateq vraagt slechts eenmalige aanschafkosten voor een nummer. Daarnaast kunnen wij iedereen een netnummer leveren, ideaal wanneer u in meerdere regio’s actief bent.

Internationale nummers

Internationale nummers worden ook geleverd door Dynateq. Nummers vanuit de gehele EU en een groot deel van de rest van de wereld zijn leverbaar. Hierdoor bellen uw buitenlandse klanten tegen lokaal tarief naar uw bedrijf in Nederland!

Wenst u ook bereikbaar te zijn voor uw buitenlandse klanten en wilt u zo klantvriendelijk mogelijk zijn? Internationale nummers zijn er al vanaf €5,- per maand.

Corporate numbers: 0800,0900 en 088

Corporate numbers zijn niet meer weg te denken in het bedrijfsleven. Dynateq is ACM geregistreerd dus kunt u altijd veilig uw 088, 0800 of 0900 nummer onderbrengen bij ons. U blijft zelf altijd eigenaar van het nummer. Het aanvragen van een corporate number dient altijd bij de ACM te gebeuren.

Indien gewenst lopen wij samen met u de aanvrag bij ACM door.

Mobiele nummers

Sinds 2017 is Dynateq ook een mobiele telecomaanbieder en levert dus ook mobiele nummers. Bent u benieuwd naar onze mobiele oplossingen en bijbehorende mobiele telefoonnummers.

Als unieke functionaliteit kunnen wij er ook voor zorgen dat u een vast nummer op uw mobiele toestel krijgt, zonder daar doorschakelkosten voor te hoeven te betalen!